Šaban Šaulic Uzivo

Saban Saulic Uzivo Iz Arene



6 Oktobar 2018 od 20h po Sprskom vremenu

New York


14:00h

London


19:00h

Melburn


04:00h

Moscow


21:00h

Chicago


13:00h
00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


Dragi prijatelji širom sveta,

Želja mi je da i vi koji ste negde daleko možete da budete deo mog koncerta “Još ovu noć”, na kome ću proslaviti 50 godina otkako sam počeo da pevam za vas. Zato će vam, prvi put u istoriji domaće muzike, biti omogućeno da gledate direktan prenos iz “Štark arene” 6.10. putem pay-per-view kanala.

Radujem se što ćemo moći da se družimo i što ćemo uz najlepše pesme uživati u noći koju ću sigurno pamtiti dok postojim, a potrudiću se da i vama priredim dogadjaj za nezaborav!

Voli vas vaš Šaban Šaulić.

Saban Saulic